nybanner

Zeph: Ames-style nofoa ofisa e Herman Miller ma Studio 7.5

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Zeph: Ames-style nofoa ofisa e Herman Miller ma Studio 7.5

Masalo e leai se isi nofoa fa'ailoga mata'ina ma taugofie nai lo le nofoa masani a le Eames Shell Chair.I le isi itu o le atunuu talu mai lona amataga i le 1950, e le mafaitaulia ia ituaiga fale e tasi le fale ua maua ai e tamaiti aoga se avanoa faaopoopo i totonu o potuaoga, ofisa, ma saunia nofoa o tagata gasegase i potu faatalitali-o se mamanu ua faatupulaia i le lauiloa ma fetuutuunai e sili ona lelei.Masalo o le mea sili na ausia e Ray ma Charles Eames o le latou tali atu lea i la latou lava valaau mo le mamanu o le "auauna atu i le toatele o tagata" ae le na o le "vasega faamanuiaina o sosaiete."
O le kamupani Design Studio 7.5 ma le nofoa Zeph fou a Herman Miller o loʻo faʻaogaina le agaga lava lea e tasi o Ames i le latou nofoa Zeph fou, o se nofoa faʻatagata monocoque e tutusa lelei ma faʻalelei e pei o lona ogatotonu o le seneturi muamua.
O Burkhard Schmitz, o le na faavaeina le Studio 7.5, faatasi ai ma Carola Zwick ma lona tuagane o Roland Zwick, na faapea mai: “O la matou sini o le fatuina lea o se nofoa atigi faagaeeina e faaaoga ai mea faitino o le palasitika, lea na muai foliga mai o se oxymoron, na mafai.fetu'una'i ma mafai ona tu'uina atu se masini e fa'atumuina."
E tele fa'ata'ita'iga fa'atusa ma fa'ata'ita'iga lolomi 3D o foliga sa su'esu'eina ina ia fetaui ma le fa'alili fa'alenatura o le tino, fa'aoga pito pito i luga ole sitter e fatu ai le paleni sa'o ma suiga lamolemole.
O le lanu fua o le nuanua a Zeph o se isi fa'ailoga i lona musumusuga i le ogatotonu o seneturi;o le atigi vali ma le 3D jersey e faia mai i le 50% recycled polyester vulu e mafai ona fa'afefiloi ma fa'afetaui mo suiga e le gata: “Na matou fia amata i se tasi na maua mai i le vaitau o le Medieval Herman Miller, o se manatu fa'aola ma fiafia mo le lumana'i.Sa matou mananao ia Zef ia fiafia ma fiafia,” o le tala lea a Zwick.E mafai e tagata fa'atau ona filifili mai le valu lanu o le tino ma le 20 nofoa fa'apipi'i filifiliga.
Na faia e le Studio 7.5 le tele o fa'ata'ita'iga e su'e ai se nofoa e tasi ma tua e fa'afetaui i le tino o le tagata o lo'o nofo i totonu ma se kinematic plastic monocoque shape.
E le gata i lea, e mafai ona faigofie ona faʻapipiʻi ma sui le nofoa faʻapipiʻi e aunoa ma ni mea faigaluega mo le faʻamamaina faigofie poʻo suiga lanu, e mafai ai ona e suia lanu e aunoa ma se faʻalavelave e manaʻomia mo le tele o ofisa / nofoa faigaluega.
Herman Miller o loʻo faʻalauiloa muamua le Zeph i le nofoa ma le desktop versions, mulimuli ane o le tausaga nei o le a faʻaalia ai le mamanu e tasi le vaega o totonu, sosoo ai ma le itu-nofoa o le Zeph i le amataga o le tausaga a sau ma le monocoque taʻaloga tutusa.Talosia o le a iai sina taimi i tua o tatou nofoa e vaʻai ai pe ola Zeph i ana faʻamoemoega taugofie ma ergonomic e avea ma isi nofoa Eames Shell.
O le a maua foi Zeph ia Aukuso i le store.hermanmiller.com ma Herman Miller faleoloa faatau i le atunuu atoa e amata i le $495.
O lenei pou o loʻo i ai fesoʻotaʻiga vavalalata, o lea o le a matou maua ai se komisi pe a e faʻatau se mea e ala i se fesoʻotaʻiga vavalalata.Faafetai mo le lagolagoina o le susu Design!
Gregory Khan o le faatonu faʻapitoa mo Design Milk.O se tagata Los Angeles ma se alofa loloto ma le fia iloa mo le mamanu, savaliga sopo, vaitaele ma malaga i auala, e mafai ona e mauaina le tele o ana mea na tutupu ma mafaufauga i le gregoryhan.com.
SPACELAB na mamanuina se ofisa FORMSON faʻaonaponei i Polani e faʻaaoga ai oloa a le ituaiga ma lua lanu lanu PANTONE.
O le Ofisa o Tangible Space ua fa'atupuina se totonugalelei, vateatea ma fa'afeiloa'i fou fa'atasi ai ma fofo masani mo le ofisa autu fou a ScienceIO.
Wallstreet, na mamanuina e Katerina Sokolova mo Casala, o se puipui vaeluaga laʻititi mo ofisa, nofoaga faʻatali ma isi avanoa i fafo.
Mai potu fa'alilolilo i nofoa faigaluega ergonomic, mai le felanulanua'i toe fa'afouga o le ofisa i le mafaufau lelei o le ofisa, o mea ia e sefulu e sili ona fiafia i ai mo le 2022.
E te fa'alogo muamua i ai mai le susu Design.O lo matou naunau o le suʻesuʻeina ma faʻamaonia taleni fou, ma o loʻo faʻamalosia i matou e lo matou faʻalapotopotoga o tagata fiafia e pei o oe!


Taimi meli: Feb-02-2023