nybanner

YT Jeffsy 29 Core 3 Iloiloga – Fa'amuta atoa – Gaioiga Uike Mauga

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

YT Jeffsy 29 Core 3 Iloiloga – Fa'amuta atoa – Gaioiga Uike Mauga

Fa'aigoaina o le tausoga mama ma pu'upu'u a le YT Capra e ta'uta'ua, o le YT Jeffsy 29 ua fa'aigoaina "lau uo mamae" e fiafia i luga ma lalo.
O mea uma sei vagana ai le Core 2 Jeffsy o loʻo faʻapipiʻiina i foliga o loʻo tutusa nei ma le YT Industries, ae o isi o le carbon fiber.
O le sinuous carbon fibre laina ua atoatoa tu'ufa'atasia i totonu uaea routing ma e puipuia e se pa'u pa'u pa'u puipui puipui e suitulaga i lalo, fa'apea fo'i ma filifili po'o leoleo suction i luga o nofoa nofo.
Fa'amaufa'ailoga fa'alua fa'amaufa'ailoga ua mamanuina e taofia ai le palapala sili ona faigata, ma o le faigofie-e-liliu i lalo mafolafola i le mauga te'i pito i lalo e mafai ai mo nisi fetuunaiga geometric.
Talu ai ona o le avanoa i le tafatolu pito i luma e faʻatapulaʻa ma o le gafatia e ave ai se fagu vai ua avea nei ma mea tele mo le toʻatele, ua faʻaalia e le YT lana lava pusa vai 600ml Thirstmaster 4000 umi ma umi e fai ma filifiliga faaopoopo e faʻapipiʻi i le pito i lalo.O le fa'aogaina lelei o le Fidlock system e fa'apipi'i ai se tu'i.
O lo'o fa'avasegaina e le YT's Virtual Four-Link (V4L) fa'amautu fa'amautu, fa'amanino upu masani uma e aofia ai le ma'ale'ale, lagolago ogatotonu ma le alualu i luma.
Faatasi ai ma se faailoga i lalo ifo o le 6 futu, na ou filifili mo se lapoa tele e oʻo i le 470mm.
O le puipui pito i lalo e pa'u ifo i le 32mm i lalo o le au, e mafai ai ona pivote le ala, e ui lava e mafai ona sii i luga i le -24mm ma se puʻe.
Ona o le DNA o le uila, o le 66/66.5-tikeri e mafai ona fetu'una'i fa'agaau fa'agaau e tu i fafo i le pito tifato.
O le Jeffsy Core 3 o se tasi o na uila e manaʻomia ni nai faʻaleleia nai lo paʻu, lea na ou maua ai le malo ma le le faʻamagaloina i le Maxxis Dual Compound rubber.
O le Fox Float 36 Performance Elite fork ma le GRIP2 te'i e maua ai se gaioiga fa'amalo ma pulea lelei, fa'apea fo'i ma le fa'ate'ia Float DPX2.
O le tele o mea e fa'aogaina ai le ta'avale a le SRAM GX Eagle o se fesoasoani fa'afeiloa'i i luga o mauga, ma i le 12 masina o le umiaina o le uila, na toetoe a leai se pona.
E tutusa foi le manaia o uili DT Swiss M1900 Spline, lea, e ui lava i ni faatosinaga sese, e le manaomia tele le gauai atu i ki tautala.
O le pou pa'u a le YT's Postman ua fa'amaonia e fa'atuatuaina ma e leai se tiga mo le suiina o uaea, ae o le umi o le pou pa'u i luga o so'o se lapo'a uila semanu e sili atu i lo'u manatu.
Talu ai o le uila lea na ou faʻataʻitaʻiina i le tausaga talu ai mo le tuafafine mekasini BikeRadar UK Mountain Bike, na ou maua le avanoa e faʻataʻitaʻi ai le Jeffsy Core 3 i sitaili ma tulaga eseese.
I le aotelega, sa mataina lana faatinoga, e tusa lava pe na ia lavea ma le le poto i se tagata osooso tele i le Paka Uelese Uelese.
E leai se mea e sili atu le pi'i o le pedal nai lo le mea e mana'omia i tua, ma o le ulu o le ulu e la'ititi la'ititi.
I luga o le vaeluagalemu auala uila e pei o lenei, o le aʻeaʻe e sili ona taua, o le umi o taimi i totonu o le nofoa e le pei o se galuega.
I le aotelega, e mafai e le Jeffsy ona taia maila ma le faigofie, ma o le lelei o le 77/77.5-tikeri o le nofoa paipa e mafai ai ona e nofo lelei i luga o le puipui pito i lalo i le tele o malifa.
O pa'u Maxxis Minion DHR II e lava le malosi e tipi ai le paoa i luga o eleele matala pe palapala, ae o le paʻu malosi, e le o se mea e sili ona lelei mo lalo, e aloese ai mai le masani e sau i le tele o uila uila malolosi, paʻu paie ma enduro..
E foliga mai o loʻo e tuʻuina atu le malosi sili atu nai lo le mea na e faʻamoemoeina, ma e mafua ona o le galue malosi i le nofoa nofoa.
O le fetuutuuna'i o le fa'amalologa V4L malosi a Jeffsey e foliga mai o se si'usi'u i lalo o le uta, o se vaega na mafai ai ona ou kiliki le Fox DPX2's 3rd gear e "pin" toetoe lava o a'e tetele uma.
O le mea e laki ai, o pa fa'ate'ia fa'ate'ia na fai ma filifiliga, ma i le tu'ufa'atasia ma le "Medium" mode, na faigofie ai ona maua fa'atonuga mo a'e ga'ai ma fusuaga mama mama.
I le tautala i auala gaogao, ou te fiafia i se pou nofoa umi atu nai lo le 150mm malaga YT Postman o loʻo ia te aʻu i luga o laʻu uila, aemaise lava pe a sili atu i le 200mm le kilia totonu o le paipa nofoa.
E tusa ai ma le fetaui, o le SDG Belair 3.0 saddle e taua le taʻua ona e sili ona lelei (a itiiti ifo i loʻu manatu), ofoina atu le paleni sili ona lelei ma le lagolago.
Alu i luga o le uila ma e te lagona e pei o mea uma lava e tatau ona i ai, ma o le faʻamaulalo pito i lalo e mafai ai ona e "ulu i totonu" o le uila ma le mautinoa ina ia e maua le talitonuga e togi i tulimanu mai le amataga.
Na ou tamoe i le uila toetoe lava 100% o le taimi i tulaga geometry e lua na ofoina mai e le flip chip, ma e ui ina lelei i tulaga o le ogatotonu o le kalave, ae na mafua ai ona ou manaʻo i se faʻaogaina o le ulu faʻamau.
E ui e le manaia le 66 tikeri, ae i luga o se uila ua mamanuina mo le tietiega i luga o le atunuu e faʻamalosia ai oe e faʻagesegese pe a faʻavave pe i luga o luga o luga, ou te manaʻo ia sili atu laʻu uili pito i luma mo le mautu.toomaga.
O le mea moni, o le mea moni, ua na o se tasi o vaega i galuega sili ona ogaoga o le uila afi.Mo uila aoga lautele, nofoaga i fafo-auala, ma isi. O le fa'avavevave fa'atosina maua e le fa'ata'atia fa'ata'atia ua avea ai ma 29er vave e talafeagai mo pisinisi fa'atekinolosi tuai.
E tali mai i luga ona aga'i atu lea i luga e feagai ai ma ni lavea faigata.
O le Fox te'i e taulimaina lelei lenei mea, ma o le tutoatasi maualuga ma le maualalo o le saosaoa fetuutuunai i luga o le tui e fesoasoani e faateleina le lagolago tui ma taofia ai mai le maulu e faateleina ai le tulimanu ulu.
E masani lava ona ou fiafia tele i le Maxxis Minion DHR II i luma ma tua i le tulaga o le traction, ae i luga o le Jeffsy, o le paʻu 2-vaega sili atu pe a faatusatusa i le 3C maaa ou te faʻaogaina e foliga mai e le lelei i luma.uili Va'ai, va'ava'ai mo fa'alavelave nai lo le usita'ia ma le atamai.
Ose filifiliga lelei e tusa ai ma le umi ma le saoasaoa o le ta'avale, ae o le pa'u pito i luma e sili atu le malu o se suiga fiafia.
O taofi SRAM G2 R, lea na faʻataʻitaʻiina foʻi i lalo, e iai le faʻaogaina ma le uʻu, ma e tele le malosi i le tele o tulaga i fafo atu o le auala, ae lagona le vaivai i osofaʻiga faifai pea.
I le avea ai ma se tasi e mama lona tino, e sili atu ona iloa e tagata tietie mamafa.
E ui o pa'u e mafai ona fai si malo ma o le nofoa nofoa malaga e foliga mai e fai si pu'upu'u, o le pusa faufale e matua aoga lava.
Ae ui i lea, nai lo le faʻalagolago i le enduro, o le uila e sili atu ona mausalī i le vaega o fafo-auala/mauga-uma.E mafai e tagata taʻavale mai le kalave faʻavae ona talia oʻu lagona e uiga i le siʻosiʻomaga o le ulu.
O lona uiga, afai o loʻo e suʻeina se tagata faʻalagolago i aso uma e mafai ona 'ai i soʻo se mea e mafai ona e togi i ai, e le mafai ona e sese i le Jeffsy 29 Core 3.
O le sa avea muamua ma faatonu o le uila afi a Peretania o Ed Thomsett, e i ai lona naunau i lalo, ae sa tietie i ituaiga uma o uila talu mai lona laitiiti.Sa tausinio o ia i le atunuu ma faavaomalo i lalo o le mauga ma le enduro, ma sa faaaluina le tele o tausaga i Alps ma Kanata e tietie solofanua, faimalaga i auala ma ola i se olaga faalelalolagi.O lea ua faʻaalia e Ed ona tausaga o le uila vilivae o se tusitala ma faʻamatalaga mo MBUK ma BikeRadar.O ia fo'i ose tagata fau ala, fa'asalaina le tele o auala tifato ma lu'itau i le togavao o lona atunu'u i North Yorkshire.O nei aso, ua fiafia Ed e faia soo se amio pulea ma talitonu o le faailoga o se vaiaso sili atu o uila uma i totonu o lona fale e palapala i le faaiuga.
E te mana'o e maua ni ofo, fa'afouga ma mea na tutupu mai le BikeRadar ma lona fa'asalalau Our Media Ltd, o se kamupani fa'asalalau vave?


Taimi meli: Oke-29-2022