nybanner

E lua ni tofo fe'ilafi fou e fiafia i tagata fiafia i le cider malo

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

E lua ni tofo fe'ilafi fou e fiafia i tagata fiafia i le cider malo

O le rosé masani ma le prosecco ua avea ma faailoga o le brunch i le Aso Sa ma le taimi o le vaitaele, ma o lea ua mafai foi e tagata fiafia i le cider ona auai i le gaioiga.
Woodchuck Hard Cider, o le faailoga lea na toe aumaia ai tagata Amerika i le vaiinu a o lei Faasaina, ua fausia ni ituaiga fou se lua e faatosina i tagata inu uaina.O le tofo mago ma le carbonation faaopoopo o le isi itu o le kamupani, lea na fausia lona lava ala talu mai Vermont fai vine Greg Feiling na amata ona faataitai i apu i le 1991.
Vermont Cider Company Brand Director Megan Skinner o lo'o tu'uina mai nisi fa'amatalaga i luga o ni ciders malosi fou se lua.
Megan Skinner: E talitonu pea Woodchuck o le cider malosi o le sootaga lea i le va o le pia, uaina ma le agaga.I le taimi ua tuanaʻi na matou gaosia le uaina paʻepaʻe Belgian poʻo ciders pei o Hopsation mo tagata fiafia i pia ma o la matou ofo lata mai o le uaina musuia.
MS: O le Bubbly Rosé o lo'o iai le manogi apu fou ma le fua, fou, lamolemole mae'a.E lanu piniki, feololo le malosi ma carbonated.O le Bubbly Pearsecco o lo'o i ai le manogi o le pea ma le manogi o le pea.E lanu mama vaomago, mauoa i pulu ma mamafa carbonated.
MS: Mai le mago i le suamalie, o le Bubbly Rosé o se cider semi-suamalie masani.O le Bubbly Pearsecco o se fualaau suamalie e pa'u i le va o le mago ma le afa-mamago.
MS: O afifi uma e lua e faʻatatau e fesoʻotaʻi ma le tagata faʻatau uaina, ma o faʻamalo i luga o le pusa e mafai ona faʻaalia ai se maualuga maualuga o le carbonation.O le Bubbly Rosé o lo'o afifi i le lanu piniki vevela e fa'aalia ai lona lanu ma ona uiga, ae o Bubbly Pearsecco o lo'o afifi i le pepe lanumoana.
MS: Matou te fautuaina le tu'uina atu ia i latou i totonu o se ipu vainini e leai ni mea'ai i se vevela malulu e matua fiafia ai i le aafiaga o le pulu.O mea'ai Italia e fetaui lelei ma Bubbly Rosé ma mea'ai sami e fetaui lelei ma Bubbly Pearsecco.
MS: O le Woodchuck's Bubbly Rosé e fai mai le paluga o apu mumu, ona suamalie lea i le sua suamalie fou e maua ai se cider paleni.Woodchuck's Bubbly Pearsecco o se pear cider mago ma fe'ilafi ma se fa'ai'uga mama ma fa'amusika uaina.
MS: O ituaiga uma e lua e sa'oloto mai le kulūlū, sua sua saga maualuga fructose ma mea fa'aoga.
Pearsecco Mojito faʻafefiloi ma le sua o le 2 limes, 1 tsp.suka granulated ma 1 tbsp.Se ipu rama, fa'afefete malie.Le pito i luga ma Pirsecco marmot ma le mint fou.
Effervescent Pear ma Cider Punch 2.5 oz.Pear sua, ½ oz.Vanila vodka, ½ oz.Sugar syrup ma Marmot Pearsecco.Faaopopo pea pears fou mo teuteuga.
O le taimi lenei o le tausaga e le fiafia ai tagata e ona fale Texas ia latou pili lafoga.Ae o loʻo i ai se faʻamafanafanaga iinei: E tusa ai ma se lipoti a le 2023 WalletHub, o le Lone Star setete e leai se maualuga o lafoga o meatotino, ma e lima setete i le setete e sili atu lafoga o meatotino nai lo Texas.
Na pito i luga Hawaii le lipoti i le tau maualalo o lafoga o meatotino - 0.29 pasene - o setete uma e 50 ma le Itumalo o Columbia.O le averesi o le tau o le fale e $662,100, o lona uiga o le averesi a Hawaii e totogi le $1,893 i le tausaga i lafoga o meatotino.I le pito i lalo o le lisi (e pei o setete e sili ona maualuga le lafoga o meatotino), Texas o loʻo faʻatulagaina 46th.Ole tau ole fale ile Texas e $202,600 ma le lafoga o meatotino e 1.74%, o lona uiga o le averesi Texan e totogi le $3,520 i lafoga o meatotino.
O setete e sili atu le totogi o lafoga o meatotino nai lo Texas o Vermont (1.90%), New Hampshire (2.09%), Connecticut (2.15%) ma Ilinoi (2.23%).New Jersey, tulaga 51st ma le lafoga o le 2.47%, o loʻo i ai le maualuga o lafoga o meatotino.I lenei fua faatatau, e totogi e tagata e ona fale New Jersey le $6,057 mo se fale e tusa ma le $355,700.
Dr. Alex Combs, polofesa lagolago o le malo ma faiga faaupufai i le Iunivesite o Georgia, fai mai e tatau i tagata ona mafaufau i le tele latou te gafatia e totogi ai lafoga o meatotino pe a filifili e siitia.
"I le faaiuga o le aso, o tagata e maʻaleʻale tau, ma o lafoga o meatotino o le tau vaaia lea o le umiaina o se fale, faʻatupeina auaunaga lautele lautele e pei o aʻoaʻoga ma le saogalemu lautele," o lana tala lea."O loʻo sailia e tagata le sili ona lelei e faʻaitiitia ai lafoga o meatotino pe a latou maua le avanoa."
E ui o le a lagona e tagata e ona fale Texas le tiga o lafoga o meatotino, o le mea sili e mafai ona latou maua le mafanafana i le le popole i lafoga o meatotino.E tatau i tagata e ona ta'avale i Texas ona totogi a latou lafoga lafoga i le lotoifale i le lafoga e 6.25% o le tau fa'atau o latou ta'avale, ae latou te le tau totogiina lafoga o meatotino i tausaga ta'itasi.
E le gata i lea, e le na o Texas - WalletHub ua fuafuaina e 23 isi setete ma Uosigitone, DC e leai foi ni lafoga o meatotino.Mai isi setete o loʻo totogi lafoga o meatotino i luga o taʻavale, o Louisiana e maualalo le fua faatatau i le 0.10%.O le setete o loʻo i ai le maualuga o lafoga o meatotino o taavale o Virginia (3.96%).


Taimi meli: Feb-23-2023