nybanner

E to'atolu sui o le Castor Initiative e sainia le MoU e fa'avaeina ai le VLCC pa'aga e leai se fa'avevela

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

E to'atolu sui o le Castor Initiative e sainia le MoU e fa'avaeina ai le VLCC pa'aga e leai se fa'avevela

O le Lloyd's Register (LR), le kamupani fau vaa Samsung Heavy Industries (SHI) ma le kamupani va'a MISC, e ala i lana lala o le AET, ua sainia se feagaiga o le malamalama (MOU) e atiaʻe ma fausia ni vaʻa se lua e mafai ona faʻamalosia i luga o le leai o se afi.alamanuia castors_DSC1681
O kamupani uma e tolu o loʻo faʻavaeina sui o le Castor Initiative, o loʻo taulamua i taumafaiga e faʻamalosia le faʻaogaina o le ammonia lanu meamata e fai ma suauʻu faʻamalosi, faatasi ai ma le tane muamua e lua suauʻu e tatau ona ulufale i le auaunaga i le faaiuga o le 2025 ma le lona lua i le amataga o le 2026.
O le Castor Initiative o se faʻalapotopotoga faʻavaomalo faʻapitoa mo le ausiaina o le leai o se faʻaosoina i totonu o pisinisi vaʻavaʻa, e aofia ai le MISC, LR, SHI, gaosi afi MAN Energy Solutions (MAN), le Maritime and Port Authority of Singapore (MPA), Norwegian fertilizer company Yara International ma Jurong Port (JP).
I le mae'a ai o le sainia o lenei MoU, o le a taula'i atu sui o le Castor Initiative i le fa'ailoaina o alalaupapa lanu meamata e fa'afaigofie ai le fa'aputuina o nei va'a tetele e leai se fa'aoso (VLCCs).
Ona o le talitonuga fa'atasi o paaga e mana'omia e le alamanuia tau gataifale le ta'ita'iga ma le tele o le felagolagoma'i pe a fa'ataunu'uina e le kamupani va'a le fa'amoemoega o kasa oona a le IMO, o le a va'ava'ai fo'i sui o le Castor Initiative i le fa'atuina o se silabus Fa'aa'oa'oga ua fa'amaonia.E tusa ai ma paaga, o le faʻamautinoaina o le auvaa o loʻo tuʻuina atu aʻoaʻoga faʻaonaponei ma aʻoaʻoga e taua tele mo le sologa lelei o le VLCC e leai se faʻamalama.
"I le 2018, na faamanino mai ai e Lowe o le IMO's 2050 emissions targets o le a manaʻomia ai le loloto o le sami e leai se faʻauluina vaʻa e faʻatonuina e le 2030, ma o le leai o se faʻaogaina o le a manaʻomia le faʻaletonu mo le tele o vaʻa loloto e tuʻuina atu pe a uma le 2030. ,” o le tala lea a le pule sili o le Resitala a UK Lloyd Nick Brown.
"Talu mai lena taimi, ua matou vaʻaia le lipoti a le IPCC 2021 o loʻo tuʻuina atu le 'Code Red for Humanity', ma le toʻatele o loʻo valaʻau mo le faʻaogaina o le net-zero i le 2050. Faʻatasi ai ma le faʻasalalauga i aso nei aʻo agaʻi atu le vaʻa loloto i le molelaʻau e leai ni carbon, o le Lowe's. fiafia tele.Fiafia e lagolagoina lenei suiga.”
"Matou te fiafia e avea ma se vaega o lenei ... galulue faʻatasi e saunia le ala mo le leai o ni felauaiga.O sui o le Castor Initiative ua mata'ina le alualu i luma i le fausiaina o va'a leai se kaponi loloto i nai tausaga ua tuana'i, ma matou te talitonu i lenei atina'e fou o VLCC e leai se kaponi.o le a faatelevaveina le alualu i luma o le Castor Initiative ma fesoasoani tele i le aumaia o se suiga vave o le alamanuia felauaiga malosi, "o le tala lea a JT Jung, Peresitene ma Pule Sili o le SHI.
“O le sainia o le MoU i le aso nei o le amataga lea o le tele o agai i luma mo le Castor Initiative e ausia faatasi ai a tatou kasa oona i le tausaga e 2050. Faaalia e le Pule Sili o le Vaega, Datuk Yee Yang Chien, o uluai VLCC muamua e lua i le lalolagi o le a umia ma faagaioia e le AET.
“O le ave o nei vaa i luga o le vai e le na o le pau lea o le taulaiga, ia mautinoa o le toe aʻoaʻoina o taleni ma le maua o nofoaga faʻapipiʻi o le ki lea i le faʻatinoina o nei vaʻa fou e lua."
“E ese le manaia o le vaai atu i le galulue soosootauau i totonu o le Castor Initiative e taitai atu ai i se feagaiga o le malamalama i le va o sui e toatolu o le Castor Initiative e laasia faatasi e avea le amonia o se suauu moni.O le atinaʻeina ma le fausiaina o nei VLCC e lua e leai se faʻamalama ua faʻaalia ai o le ammonia o se Suauʻu ua avea ma mea moni, i lenei vaega o le gataifale, "o le tala lea a Murali Srinivasan, Sui Peresetene Sinia ma Faʻatonu Faʻapisinisi, Yara Clean Ammonia.
“O lenei MoU o lo'o fa'ailogaina ai se fa'ailoga taua i la tatou malaga fa'a-le-carbonization.O se vaega taua o a tatou taumafaiga e lagolago le lumanaʻi o felauaiga i le lalolagi atoa e ala i le suiga tele-suauʻu taʻitaʻia e le Singapore Maritime 2050 Decarbonisation Blueprint.O faiga fa'apa'aga e taua, fela'ua'iga i le lalolagi e tatau ona fa'aauau le galulue fa'atasi o nu'u ina ia ausia a tatou fa'amoemoega fa'asao,” o le fa'aopoopo mai lea a Quah Ley Hoon, Pule Sili o le Maritime and Port Authority o Sigapoa.
Auai i le tulaga! I le avea ai ma se tagata fai saofaga, e te maua ni malamalamaaga tulaga ese i le alamanuia malosi i fafo.
Customer Base AWS e 100 tagata faigaluega, auaunaga mo le tele o oloa masani, ma fautuaga faʻapitoa e avea ai i latou ma paaga taua mo tagata faʻatau i pisinisi eseese. papa fa'afa ma [...]
O le Ocean Energy Alliance (MEA) o se poloketi galulue faʻatasi a Europa e 4-tausaga mai ia Me 2018 ia Me 2022. O le poloketi e faʻatupeina e…


Taimi meli: Apr-06-2022