nybanner

Nofoa Ofisa o lo'o Fa'aleaga Fola La'au?

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Nofoa Ofisa o lo'o Fa'aleaga Fola La'au?

O oloa ta'itasi e filifilia e a matou faatonu. E mafai ona matou maua se komisi pe a e fa'atau mai i se so'oga.
O le Nofoa Aeron mai Herman Miller o loʻo faʻatulagaina le faʻataʻitaʻiga mo nofoa faʻaonaponei o le ergonomic office.O le nofoa e sili ona faʻaogaina ma se faʻavaa mata o le savili ma foliga faʻasolosolo. Aeron, ma soʻo se poto masani nofoa ofisa.
O Wes Bos na faia le upega tafaʻilagi na faʻapipiʻi se ata o lana Aeron mod lea na ia fesuiaʻi ai le mea e le mafai ona faʻaogaina mo seti e lima o taʻavale taʻavale.
Ua mamanuina casters malo e faaaoga i luga o fola kapeta po o textured e aunoa ma le maua i faaputuga. I le tele o tulaga, e pei o le nofoa Aeron, casters malo o le filifiliga faaletonu. Casters vaivai, uili faia i le pa'u - po o se mea vaivai faapena, pliable e pei o. e pei o le polyurethane - e sili ona lelei le galue i luga o fola malo.
Afai na e maitauina o lou nofoa o le ofisa o loʻo faʻalava i lalo o lau fola laupapa, o lau faʻamalo malo o le tagata solitulafono. E manino pe a e mafaufau i ai: aisea e taʻavale ai le palasitika malo i luga o se fola laupapa? faia se leo olo olo le lelei.O lenei e taitai atu ai i tatou i le pito sili ona faaleleia nofoa ofisa mo fola laupapa malo.
O uili ta'avale e maua ai se u'u e faia ai le fa'ase'e i luga o laupapa malō o se fiafiaga. e tusa ma le $30 i le $40 i le pusa, ma o se tasi lea o faʻaleleia atili o le WFH.
E pei lava o le rollerblading lava ia, o loʻo i ai se faʻaoga aʻoaʻoga e sui ai rollerblades i luga o se nofoa o le ofisa. it.Unlike casters masaga-uili, e le ofoina uili faasee uila le gafatia swivel tutusa, faaopoopo nisi faigata i le fesuiai faatonuga ao rolling.Swap mai lou ofisa nofoa casters ma uili faasee ma e mafai ona faafuasei ona amata faia le sili atu taavale nai lo galuega.


Taimi meli: Iul-01-2022