nybanner

E fa'afefea ona filifili se fale gaosi uili Caster i Saina?

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

E fa'afefea ona filifili se fale gaosi uili Caster i Saina?

O le filifilia o le fa'ameamea sa'o e fai ai uili e taua tele ina ia mautinoa e te maua ni oloa sili ona lelei e fetaui ma ou mana'oga ma mana'oga.O nisi nei o fautuaga e fesoasoani ia te oe e filifili ai le fale gaosi uili sa'o:

  1. Tulaga lelei: O le lelei o le ki pe a oʻo mai i uili taʻavale, o lea e taua ai le filifilia o se gaosi oloa e gaosia oloa maualuga e fetaui ma tulaga faʻapisinisi.Va'ai mo se gaosi oloa e fa'aogaina mea lelei ma e iai sona igoa ta'uleleia mo le gaosia o uili ta'avale umi ma fa'atuatuaina.
  2. Fa'asinomaga: Fa'alagolago i ou mana'oga fa'apitoa, atonu e te mana'omia ni uili fa'apitoa.Va'ai mo se gaosi oloa e iai le agava'a e fa'ata'atia ma gaosia ai uili fa'apitoa e fa'afetaui ai au fa'amatalaga tulaga ese.
  3. Aafiaga: E taua le poto masani pe a oʻo mai i le gaosiga o uili taʻavale.Vaavaai mo se gaosi oloa sa i ai i totonu o le alamanuia mo se taimi tele ma o loʻo i ai se faʻamaumauga faʻamaonia o le gaosiga o oloa lelei.
  4. Tau: O le tau e masani lava ona mafaufau i ai pe a filifilia se gaosiga.Vaavaai mo se gaosi oloa e ofoina atu tau faatauva e aunoa ma le ositaulagaina o le lelei.
  5. Au'aunaga a Tagata Fa'atau: 'Au'aunaga lelei tagata fa'atau e mana'omia pe a galulue ma so'o se gaosi oloa.Va'ai mo se gaosi oloa e tali atu i ou mana'oga ma fa'amaoni e tu'uina atu auaunaga sili ona lelei mo tagata fa'atau.
  6. Fa'amaonia: Afai o lo'o e su'eina ni uili fa'asolo e fetaui ma tulaga fa'apitoa po'o tulafono fa'atonutonu, va'ai se tagata gaosi oloa e iai fa'ailoga talafeagai e gaosia ai na oloa.

E ala i le iloiloina o nei mea pe a filifilia se fale gaosi uila, e mafai ona e faʻamautinoa e te mauaina se gaosi oloa e gaosia oloa maualuga e fetaui ma ou manaʻoga ma manaʻoga.

O Saina o se atunu'u tele ma le tele o fale gaosi uili o lo'o i totonu o itulagi eseese.Ae ui i lea, o nisi o itulagi autu i Saina o loʻo i ai le au gaosi uila e aofia ai:

  1. Itumalo o Guangdong: O Guangdong o se tasi o fale gaosi oloa tele i Saina ma o le fale o le tele o tagata gaosi uili.
  2. Itumalo o Jiangsu: O Jiangsu o se isi vaega tele o gaosiga i Saina ma se numera tele o tagata gaosi uili.
  3. Itumalo o Zhejiang: O Zhejiang o se vaega tele o gaosiga i Saina ma o le fale o le tele o tagata gaosi uili.
  4. Itumalo o Shandong: O Shandong o loʻo i sasaʻe o Saina ma o se isi itulagi e iai le numera tele o tagata gaosi uili.
  5. Shanghai: O Shanghai ose nofoaga autu tau tamaoaiga i Saina ma o le fale o le tele o fale gaosi oloa, e aofia ai le gaosiga o uili.

 

  1. Ua na'o ni nai vaega autu i Saina o lo'o i ai le au gaosi uili.E taua le matauina o le tele o tagata gaosi oloa i Saina e ofoina atu felauaiga faavaomalo, e tusa lava pe le o iai se gaosi oloa i lau eria, e mafai lava ona e okaina a latou oloa.

PLEYMA caster manufacturing Co., Ltd na faavaeina i le tausaga 2008, o loʻo i Xiaolan Town, Guangdong itumalo, lea e taʻua o le "China Hardware Production Base", o se atinaʻe faʻatekonolosi e faʻapitoa i le caster ma uili.

 

Tuatusi:Nu.2#2 Ailang Road, Taifeng Industrial Zone, Xiaolan Town, Zhongshan City, Guangdong, Saina

meli:huanghanbin@zspleyma.com

Telefoni: 0086-18607603318

0086-(0)760-22120277


Taimi meli: Feb-20-2023