nybanner

Uili Paa Efuefu

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Uili Paa Efuefu

Ua vala'au e le Peresetene o le Fono Babalwa Ngonyama le Faamasino Litaea e Fa'atino Su'esu'ega Tuto'atasi
Fai mai le Komesina o Sulufaiga o le Soifua Maloloina Malelegapuru Makgoba, ua faasolosolo ina leaga auaunaga, ua le mafai e le ofisa o le usitaia ona taulimaina siaki.
Evan Pickworth talanoa ma Baker McKenzie Johannesburg faalapotopotoga faaletulafono Francis Mabe ma Virusha Subban
O loʻo faʻaauau pea ona paʻu le Faʻamatalaga o Fefaʻatauaʻiga Faʻatauga a le BankservAfrica ona o le paʻu tele o galuega ma faʻalavelave tau tamaoaiga o le lalolagi.
E manaʻomia e faletupe a le EU ma Peretania ona mataala atili i a latou fefaʻatauaiga ona o atunuʻu ua paʻu i le lisi mataʻutia.
O loo toe aumaia e Charles Schwarzel tama taaalo sili a le atunuu i le South Australian Open ma o loo naunau le toatele e auai i lea faamoemoe ma tuu ai o latou igoa i luga o le ipu.
Aisea na amata ai e Vladimir Putin lana "taua a vale"?Ua taumafai le tusitala o John Sweeney e tali le fesili
O le Volkswagen Golf R ua leva ona ta'avale i Aferika i Saute ua tuai ona o'o i le amataga o le tausaga a sau ona o le utiuti o su'esu'ega i le lalolagi, ae o le au fa'afiafia VW e le manatu e nonofo maualuga atu, o lo'o maua le Tiguan R fou.
O le Tiguan SUV e le masani ona feso'ota'i ma fa'atinoga fa'aletonu, ma o le taimi muamua lea ua tu'uina atu ai se fa'asologa maualuga R.Na taunuu le taavale i faleoloa i le lotoifale mo le R999,900 ma sa ou aveina i se folasaga i le vaiaso talu ai i Cape Town…
O saofaga e fesoasoani ia te oe e te fiafia ai i faʻamanuiaga i aso taʻitasi e pei o a matou pisinisi pito i luga o mataupu ma tala mai a matou paaga talafou pisinisi i le lalolagi atoa, ProfileData faʻamatalaga tau tupe, ma faʻaogaina numera i The Sunday Times ma The Sunday Times Daily.
Question or problem? Email helpdesk@businesslive.co.za or call 0860 52 52 00. Have a subscription coupon? Redeem Now
Lolomiina e Arena Holdings ma tufatufa atu e ala i le Meli Tupe i le Aso Tofi mulimuli o masina uma sei vagana ai Tesema ma Ianuari.


Taimi meli: Oke-13-2022