nybanner

GM fa'amama uili chrome mo Chevrolet Corvette C8 fou 2020

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

GM fa'amama uili chrome mo Chevrolet Corvette C8 fou 2020

Chevrolet o loʻo faʻafouina le itu o le Corvette ma le tupulaga fou C8.I le fa'aopoopoina o le fa'amomoe o le afi i tua o le fale ma le uili fa'atafafa, na fa'ate'aina fo'i ma le loto i ai e Chevrolet le fa'ailoga lauiloa o le Corvette design: uili chrome mai le lisi o filifiliga a le ta'avale fou.
I se faatalatalanoaga ma le Taavale ma le Aveta'avale, na ta'ua ai e le inisinia sili o le C8, Taj Üchter, o ana taulaga fou i totonu o le afi "e leai se chrome" ae o le sili ona matagofie o filifiliga uili a Corvette o le ai ai se mamanu "polesi", masalo e faasino i le Ultra Bright..Trident tautala rims e pei ona faaalia i luga o le initoneti taavale configurator.
E maua fo'i uili Trident i le lua-leo po'o le uliuli, a'o le fa'ata'ita'iga faigofie e lima tautala o lo'o fa'aalia i luga o lo'o maua i le siliva susulu, carbon, po'o le apa.
E tusa ai ma le lipoti, na filifili Chevrolet e aveese le uili chrome mai le Vetta mid-engined (a itiiti mai le falegaosimea) ina ia mamao mai lona igoa o se taavale faʻalavelave faʻafuaseʻi o loʻo ave e le tele o tamaloloa lauulu.tausaga patino.E ese mai i le faʻatulagaina o le afi o loʻo talanoaina tele, o filifiliga uili e foliga mai e faʻatatau i se tupulaga laiti, sili atu le "mamana" o tagata faʻatau taʻavale taʻaloga e semanu e vaʻai i se mea i Europa, a le o lea e le mafai ona ofi le latou ogalaau Corvette..seti o kalapu tapolo.
O le a le aoga, o le suiga i le chrome-free finish e foliga mai e le afaina ai le faatauina atu, ona o le tausaga muamua o le C8 ua uma ona faʻatau atu.Faamalie atu pepe boomers.
O le mea moni, afai o oe o se tagata e fiafia i rims, e mafai e tagata C8 o vaitausaga uma ona faʻapipiʻi uili mulimuli i soʻo se lanu pe faʻauma i luga oa latou taavale pe a uma ona tuʻuina atu - atonu o le afi o loʻo i le ogatotonu i le taimi nei, ae matou te mateina o se Chevrolet.e le'i iai sana Ferrari atoa.


Taimi meli: Nov-22-2022