nybanner

O uo e saili le faamasinoga tonu mo le tagata na maliliu i le faalavelave o le vaalele i Richmond

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

O uo e saili le faamasinoga tonu mo le tagata na maliliu i le faalavelave o le vaalele i Richmond

PHILADELPHIA (CBS) - Ua faailoa mai e le Matagaluega o Leoleo a Philadelphia se tamaloa i luga o le nofoa faataavalevale na maliu i se taavale gaoia i Port Richmond e pei o Bill Repko, 38 tausaga.Na tupu i Custer ma Alamingo Boulevards i le faaiuga o le vaiaso a o tulituliloa e leoleo se tagata ua masalomia i se Cadillac gaoia.
Fai mai uo a Repko, ina ua leai se fale, e toatele na iloa o ia o se tagata agalelei e fiafia e fesootai ma tagata.
O uo o loʻo valaʻau faʻafuaseʻi mo le faʻamasinoga aua o loʻo i ai nei se maafaamanatu i Castor ma Aramingo Avenues e faʻaaloalogia ai Repko, lea na fai mai leoleo na fasiotia i le po o le Aso Toʻonaʻi aʻo aisi i luga o le nofoa faʻataʻavalevale.
“E lelei o ia, sa ia agalelei mai ia te au.E pei ona ia fai mai, o le a ia avatu ia te oe lona ofutino, ”o le tala lea a Tanya Gallagher.
Fai mai leoleo na maliu Repko ina ua paʻu se Cadillac gaoia i le isi taavale ma leiloa ai le puleaina.
“Ua ou faanoanoa lava, sa ou tagi anapo,” o le tala lea a Logan's Tracey Norton.“Na ou iloaina o ia ina ua ou vaai i lenei nofoa faataavalevale ua sasa i luga o le auala.”
"Sa atamai ma aʻoaʻoina," o le tala lea a Norton.“E le faapea ona o ia i luga o le tulimanu o lona olaga e leai se aoga, aua e taua tele ia te au.”
Ua taofia e leoleo se alii ua masalomia e 19 tausaga le matua e igoa ia Efrain Rosario.Na molia o ia i le VUFA-leai se laisene ma le VUFA, ae o loʻo taʻua e leoleo le isi toatolu o loʻo i totonu o le taʻavale gaoia o loʻo nofosala.
“E matua’i mata’utia, e matua’i mata’utia, ae paga lea, e le na’o le suia o le olaga o se tagata.O se aafiaga tomino,” o le tala lea a Haggerty.
I le Aso Gafua, na vaʻaia ai e le CBS3 leoleo o faʻaputuina ata CCTV mai se pisinisi lata ane, atonu o loʻo faʻaalia ai le faʻalavelave ma atonu e toʻatolu tagata masalomia.
Na toe foi mai Matt Perillo e auai i le CBS3 Eyewitness News team ia Mati 2018 o se tusitala o tofiga lautele.


Taimi meli: Ian-31-2023