nybanner

fa'ata'ita'iga o le utaina o uili: O le fa'atatauga o lenei su'ega o le i ai lea o se uta 300KG ma lua fa'alavelave 6MM.

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

fa'ata'ita'iga o le utaina o uili: O le fa'atatauga o lenei su'ega o le i ai lea o se uta 300KG ma lua fa'alavelave 6MM.

Uili ta'avale o se vaega taua i le tele o ituaiga o mea e fa'aaogaina ma felauaiga.O nei uili e maua ai le feʻaveaʻi sili ona lelei, faigofie o le feʻaveaʻi, ma le faʻaogaina o ia meafaigaluega ona o latou mamanu ma le fausiaina.Ae ui i lea, o se tasi o mea sili ona taua e mafaufau i ai pe a filifilia uili caster o lo latou gafatia uta.

O le malosi o le uta o se fua lea o le maualuga o le uta e mafai e se uili faʻapipiʻi e aunoa ma le faʻaleagaina poʻo le toilalo.O lenei gafatia e a'afia i mea eseese e pei o mea o le uili, lapopoa, fausiaina, ma le mamanu.O le mea lea, e taua tele le filifilia o uili faʻapipiʻi e lava le gafatia e faʻaogaina ai le mamafa o meafaigaluega.

E masani lava, o uili fa'amea e maua i le tele o gafatia uta e amata mai i le mama i le mamafa.O uili uili mama mama e masani lava ona i ai le mamafa o le uta e oo atu i le 200 pauna ma e talafeagai mo mea laiti e pei o taavale toso ma dollies.O uili ta'avale la'ititi o lo'o i ai le mamafa o le uta i le va o le 200 ma le 300 pauna ma e talafeagai mo mea faigaluega e pei o laulau faigaluega ma laulau.Ma le mea mulimuli, o uili faʻamea mamafa e iai le mamafa o le uta e sili atu i le 700 pauna ma e mafai ona faʻaogaina le mamafa o masini fale gaosi oloa, kapoti, ma isi mea mamafa.

 

Ae peita'i, afai o lo'o mana'omia a tatou uta i le va o le 300 ma le 700 pauna, e fa'apefea ona tatou filifilia le fa'amea sa'o?E le o se fa'amea e feololo, po'o se fa'amea mamafa.O le tali o se tupulaga fou o lo'o feololo-mamafa.E tusa ai ma le maketi ma manaoga o tagata faatau, ua matou pasia le suʻega faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga o le faʻataʻitaʻiga (300KG uta, 6MM maualuga faʻalavelave lua), ma o la matou augatupulaga fou o le vaʻavaʻa-mamafa mamafa ua pasia le suʻega atoatoa, mafai atoatoa ona faʻafetaui le gafatia o le uta. i le va o le 300 ma le 700 pauna, e fai ai le va i lenei maketi.

 


Taimi meli: Apr-06-2023