nybanner

Maua e Caster Concepts le Taui a le Setete mo le "Amio Lelei" i Albion

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Maua e Caster Concepts le Taui a le Setete mo le "Amio Lelei" i Albion

Fa'asa'oga: I se fa'amatalaga talu ai o lenei tala, o le vaega o le Caster Concepts Corporate Impact Award na sese le fa'ailoaina o le Michigan Public Service Commission.O le MPSC, le pulega a le setete o mea aoga ma fesoʻotaʻiga, e leʻi auai i le sauniga.O le Komiti o Galuega Lautele a Michigan sa tauaaoina le faailoga faatasi ma le Kovana Gretchen Uitimera.
O mantra ia ua filifilia e Bill Dobbins e nofo ai e avea ma peresitene o le kamupani gaosi oloa a Albion Caster Concepts.
Na faavaeina e lona tama o Richard i le ogatotonu o le 1980s, o loʻo gaosia e le kamupani viliina ma uili galuega mamafa mo le tele o talosaga.O le mea na amata i le na o le toʻatolu tagata faigaluega i le 6,000-square-futu fale faigaluega i le taulaga o Palma ua faʻatupulaia i le 120 tagata faigaluega ma le tele o aʻoaʻoga, e aofia ai se fale 70,000-square-futu i matu sasaʻe o le taulaga o Palma.
O le tele o le tuputupu aʻe o le kamupani o lona uiga o le tuputupu aʻe mo Albion, ma o loʻo taulaʻi ai Dobbins i le faʻatupeina o le soifua maloloina ma le soifua manuia o ana tagata faigaluega, aʻoaʻoga a tamaiti ma polokalame faʻatekonolosi, ma le toe faʻafouina o tagata lautele e faʻaleleia ai le tamaoaiga o le lotoifale e ala i le lima alofa a le kamupani, Caster Cares.
I le amanaia ai o nei taumafaiga, na faaigoaina talu ai nei e Kovana Gretchen Whitmer ma le Michigan Public Works Board le Caster Concepts o le 2022 Corporate Impact Award Winner.
"Mo se atunuu, i le iloaina o lenei mea e tulaga ese, ou te manatu e faʻamalosia ai mea o loʻo tatou faia," o le tala lea a Dobbins.“Ou te manatu e taua.O le amana'ia e le o le iuga lea.O le faʻamaoniaina e faʻamaonia ai o loʻo matou faia le mea saʻo i le nofoaga saʻo i le taimi saʻo."
O le kamupani o se tasi o le 45 tagata taʻitoʻatasi, pisinisi, ma kamupani e le o ni polofiti na maua le aloaia aloaia mo la latou auaunaga i le lotoifale i le sauniga faʻailoga o Novema 17 i le Fox Theatre i Detroit.
"O loʻo manuia Michigan ona o loʻo faia e tagata o Michigan mea uma latou te mafaia e tautua ai o latou nuʻu ma faʻamalosia isi," o le tala lea a Gov. Whitmer i se faʻamatalaga.E tasi le sao e mafai ona i ai se aafiaga tele.”
I le nofo ai i le ofisa autu o le kamupani i le taeao pogisa o Tesema, na taʻutino ai Dobbins na feagai Albion ma le tele o faʻafitauli tau tamaoaiga.
"E leai se eseesega ma le tele o taulaga i Midwest, lea e faʻatupuina ai le tamaoaiga o taulaga e ala i kamupani gaosiga muamua, ona siitia atu lea (o na kamupani) i fafo, faʻaonaponei, toe sii poʻo soʻo se mea mo mafuaaga eseese," o le tala lea a Dobbin.Fai mai S."E leʻi sauni Albion mo lona faʻaiʻuga...ua leai se mea totino i totonu o le nuʻu, ma o lea na leai ai se tupe faʻafaigaluega i totonu o le alalafaga."
O le galu lautele o le aapa atu i nuu ma afioaga lea na avea ma Caster Cares na amata i le taumafanafana o le 2004. I le iloaina o le avanoa e manavaina ai le ola fou i totonu o le nuu, na ave ai e le aiga o Dobbins ma le le aloaia le Victory Park Band Shell, toe faafou le fausaga, ma faalauiloa le Swingin' i. le fa'asologa o konaseti saoloto a Shell.
"Mo le 18 tausaga, na o le 'Hey, matou te manatu e mafai ona matou faia lenei mea,'" o le tala lea a Dobbins e uiga i taumafaiga a le kamupani.“O fea o le a tau atu i ai i le iuga?Ou te le iloa, ou te manatu o le a maua ai ni taunuuga lelei.”
I le lima tausaga talu ai, o le Caster Concepts faigapaʻaga ua toe sii ma tatalaina pisinisi laiti e fitu i Albion, e aofia ai se fale falaoa, Foundry Bakehouse ma Deli ma Superior Street Mercantile, o se maketi tutoatasi mo tagata faʻatau oloa i le lotoifale.
O loʻo faʻatupeina foi e le kamupani ni fale fou, e aofia ai Peabody Apartments ma Brick Street Lofts, e faatosina mai ai tagata fou ma faʻaleleia le tau o meatotino.
I le 2019, na faʻalauiloa ai e le kamupani le INNOVATE Albion, o se faʻalapotopotoga aʻoaʻoga faʻatekonolosi e le o ni polofiti, e fausia ai se tekonolosi ma inisinia paipa mo pisinisi a Michigan.Na faatauina e le kamupani ma toe faafou se Malumalu o Masonic e 100 tausaga le matua, fogafale tolu e fausia ai le polokalama, faatasi ai ma vasega a le tagata lava ia e amata i le taumafanafana o le 2020.
O Caroline Herto, le afafine o Dobbins ma le pule sili o le INNOVATE, fai mai o le nonprofit, lea e aofia ai polokalame pe a uma le aʻoga ma vasega o le taumafanafana, e faʻamoemoe e faʻaalia tamaiti K-12 i le tele o galuega faʻapitoa, ma tekonolosi.i Albion.
“O le sini faaiu ia ou tafao faamasani i se tamaitiiti aoga i le aoga faataitai ma o loo i ai sa’u mataupu aoaoina e mafai ona faaauau ona latou aoaoina ma se aafiaga e mafai ona faaauau pea ona latou auai seia oo ina latou faauu mai le aoga maualuga,” o le tala lea a Herto.o lo’o galue fo’i o se sui o nu’u.mo Caster Concepts.
O lo'o fa'aauau pea ona fa'aopoopo vasega a le nonprofit, ua manuia i le lagolagoina o 'au robotics a'oga tulagalua ma a'oga tulagalua i le taimi nei, ma o lo'o fuafua e lagolago nisi 'au, e aofia ai i le tulaga maualuga, i se taimi lata mai.
E ala i le Albion Community Foundation, INNOVATE Albion o le a ofoina atu foi se malaga i fafo e leai se totogi i lenei tautoulu i tamaiti uma o le fa i Marshall Public Schools.
"Afai e mafai ona matou maua se tamaititi e alu i se tafaoga ma faʻafiafia i latou, ona auina atu lea o faʻamatalaga ile fale e uiga i le INOVATIVE Albion poʻo robotics, matou te faʻamoemoe latou te toe foʻi mai ma matou auai mo se polokalame faaopoopo poʻo le taumafanafana," o le tala lea a Herthor.fai mai ."Ona mafai lea ona latou auai i le 'au ona faʻaauau pea ona fesoʻotaʻi ma tagata tomai faʻapolofesa ma la matou 'au faufautua e aʻoaʻo e uiga i galuega ma matata ma pe faʻapefea moni."
A'o fa'aauau pea ona fa'atupe tele i sosaiete, o lo'o naunau fo'i le Caster Concepts i le fa'alauiloaina o le soifua maloloina ma le soifua manuia o ana tagata faigaluega.
I lea tulaga, e masani ona faʻatau e le kamupani tiketi i le Boma Theatre ma tufatufa atu i tagata faigaluega ma o latou aiga.E tufa atu fo'i pepa tusi e $50 i le faletusi a le Stirling Books & Brew i le lotoifale ma fa'alauiloa le soifua maloloina ma le soifua manuia e ala i le fa'atauina o mea'ai mai faifa'ato'aga a le atunu'u ma talimalo i se maketi faifa'ato'aga na'o tagata faigaluega.
"O le mea ou te fiafia i ai i le mea e fai e Caster o lona faʻapotopotoina o le nuʻu atoa ma faʻapotopotoina i matou i se auala tulaga ese," o le tala lea a Herto.“O pepa tusi ma pepa o ata tifaga e lelei tele mo aiga… e maua ai le avanoa e faasoa ma fiafia faatasi ai.”
O loʻo tuʻuina atu foʻi e le kamupani le sili atu i le $ 40,000 le tau o kata kesi i tagata faigaluega i le 2022 e fesoasoani e faʻaititia le tau o le suauʻu, ma o loʻo lagolagoina e tagata faigaluega faʻalapotopotoga e ala i le toe faʻaleleia o paka, falemeli i le lotoifale ma e oʻo lava i fale talimalo.
"Afai e te mauaina atili, o faʻamoemoega e maualuga atu mo oe," o le tala lea a Dobbins.“Ou te manatu na faamoemoe lo’u tama o matou, o le pisinisi na ia teu faafaigaluegaina i le 67 o ona tausaga, o le a fatuina se talatuu e faavae i luga o se fale faigaluega lelei, se fale faigaluega saogalemu, o se nofoaga e mafai ona e faataunuuina ai au lava miti (tagata faigaluega)… … o le a ia lagona le fiafia i mea uma.”


Taimi meli: Feb-02-2023