nybanner

Su'ega Taulima Bala: O Taulima Mamafa Sili o le 2022

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Su'ega Taulima Bala: O Taulima Mamafa Sili o le 2022

E mafai e STYLECASTER ona maua se komisi so'otaga pe afai e te fa'atau se oloa fa'amaonia tuto'atasi po'o se tautua e ala i se so'otaga i la matou 'upega tafa'ilagi.
O le mamafa o tapulima ma tapuvae e le o se mea fou - o le mea moni, sa i ai talu mai le 80s, e pei ona molimauina i vitio taʻaloga faʻale-aganuʻu o lenei sefulu tausaga - ae o le Bala Bangle e foliga sili ona manaia, ma o le ofuina o le mamafa e matuaʻi faia ai se eseesega.tulafono o le taaloga.fa'aliliuina ofu ta'aloga avant-garde umi i se isi mea fa'amalositino.O le mama, fe'avea'i fesoasoani fa'aa'oa'oga ua manino le fa'atulagaina e fa'aopoopo ai sina tete'e fa'aopoopo i au lunges, squats, push-ups, power walking, ma toetoe lava o so'o se ituaiga ta'aloga e te mana'o e fai atili lu'itau.
E ui o le mamafa o tapuvae ma tapulima atonu sa i ai lava iina, e mautinoa lava e le'i foliga lalelei.Fa'afetai i le Bala Bangles (e fa'aopoopo i lo latou fa'amoemoega fa'aletino, ou te fa'aofuina e fai ma mea fa'apitoa pe o o'u fa'amalositino pe na'o le mana'o e va'ai malosi i le aso atoa), e le toe mana'omia., matua mataga mo le manuia.
Afai o oe i luga ole Instagram, masalo ua e va'ai i se tasi o au fa'amalosi e sili ona e fiafia i ai po'o fa'amalosi tino o lo'o ofuina se tasi o nei mea i se pou fafaga pe lua - ma fa'apipi'i ma se suti fa'alelei tutusa, ioe - ae le o le tasi.maualuga, ae talu ai ua latou ita uma i lenei tausaga, e faigata ona maua se tasi.Pe o e pipii i luga o se lisi faʻatali mo le faʻavavau pe na o le suʻeina o se isi mea taugofie, ua matou faʻapotopotoina ni kopi aulelei se lima e mafai ona e faʻatau moni i le taimi nei.
O le misiona a STYLECASTER o le aumaia o teuga i tagata, ma matou te ofoina atu na o oloa matou te manatu e te fiafia i ai e pei ona matou faia.Faamolemole ia matau afai e te faatauina se mea e ala i le kilikiina o se sootaga i lenei tala, e mafai ona matou maua se komisi e faasino atu.
E pei o le uluai mamanu o le taulima Bala, o nei mamafa "taulima" ua fausia mo le mama mama ma se foliga matagofie.E maua foi i lanu eseese e valu ma lapopoa i le tasi, lua ma le tolu pauna.
O nei taulima mamafa atoatoa e mafai ona fetuutuunai o loʻo faʻaalia ai se fusipaʻu faʻaleaganuʻu e mafai ai ona e faʻavasegaina le fetaui.E na o le tasi le pauna le mamafa, e mama ma laititi ma e sau i laʻititi laʻititi, feololo ma lapopoa.
O nei chic bubblegum pink tapulima ma tapuvae mamafa e matua fa'amanatuina le uluai sitaili Bala.O lo'o fa'aalia i totonu o le u'amea u'amea mo le fa'aopoopoina o le umi ma le fa'apipi'i vaivai o le silicone mo le fa'amafanafanaga fa'aopoopo.
Lelei, atonu e le o se parody atoatoa a Bala Bands, ae e tutusa lava le aulelei ma sili atu e pei o teuga, lea e avea ai i latou ma se filifiliga lelei i loʻu manatu.


Taimi meli: Me-09-2023