nybanner

2023 Polestar 2 BST Lomiga 270: fa'alua le tau, fa'alua le fiafia

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

2023 Polestar 2 BST Lomiga 270: fa'alua le tau, fa'alua le fiafia

I le taumafanafana talu ai, na faʻamaonia ai e Polestar fuafuaga mo se fou, faʻatekonolosi faʻatekonolosi o lana taavale Polestar 2 i le taimi nei.Faʻavae i luga o le 2WD 2-wheel drive ma le faʻatulagaina o Performance Pack, o le "BST Edition 270" taʻitasi e faʻaopoopoina Öhlins faʻalavelave faʻalavelave faʻatasi ma faʻatanoa mamao mo faʻateʻa pito i luma, faʻapea foʻi ma puna maualalo ma malo mo le maualuga o le tietiega 25mm.
O lo'o fuafua Polestar e na'o le 270 fa'ata'ita'iga o le ta'avale - o le mea lea o le numera numera, lea e fa'atatau i le tasi-off Experimental Version 2 o lo'o avea ma tagata poto a'e i le 2021 Goodwood Festival of Speed.Ae o nei tweaks e mafai ona faʻaalia i le Polestar i le lumanaʻi faʻatinoga ofo.
A'o vavae ese le kamupani mai le vaega pito i luma o Volvo, e to'atele na fia iloa pe o le a le manaia o le 2 fou.A o alu atu i luga o tuasivi ma vanu o Santa Cruz Mountains i saute o le San Francisco Bay Area i se faʻasalalauga faʻasalalau na talimalo ai Polestar i lenei masina, sa ou maua le avanoa e faʻataʻitaʻi ai.
Faatasi ai ma le puao o loʻo agi mai le Vasa Pasefika ma ua amata ona sasaa mai le timu i luga o laʻau mumu, o tulaga o se faʻataʻitaʻiga lata mai-lelei e suʻesuʻe ai le faʻatinoga o se taʻavale eletise Suetena, faʻatasi ai ma nisi faʻaleleia faʻaleleia a Scandinavian.
Ina ua faalauiloaina muamua e foliga mai o le BST o le a avea ma tumutumu o le 2 Series, faatasi ai ma le tele o le malosi o loʻo misi mo faʻataʻitaʻiga faʻapitoa, ae talu mai lena taimi na maua ai foi e le Performance Pack le faʻaogaina o le eletise e fetaui ma le 476bhp.ma le 502 pauna.vae o torque BST tu'uina atu nei.O ta'avale eletise maualuluga e masani lava ona atia'e le samala a Thor mo le uila-saosaoa laina saosaoa, ae e masani ona mamafa ma itiiti le agile nai lo ta'avale masani maualuga pe a pi'o le auala.BST 270 e le faapena.
O suiga fa'amalolo e aofia ai fa'atete Öhlins e mafai ona fetu'una'i fa'atasi ma kiliki e 22 o fa'ama'a'a e sili ona mālū, fa'apa'u fa'alalo puna vai ma fa'amau fa'amau o lo'o natia i lalo o se la'au palasitika.O se seti o uili 21-inisi le valu-inisi i luma ma le iva-inisi tua e pei o na i le uluai Polestar 1 o loʻo faʻaofuina i paʻu 245mm Pirelli P-Zero na suia ai le Performance Pack's Continental SportContact rubber.
E oo lava i luga ole Skyline Boulevard maseesee patupatu lea e masani ona tuu atu i patupatu ma patupatu, o le sili atu o le malosi o le Pirellis e maua ai le malosi tele e faʻaalia ai le mataʻutia o le malosi pito i lalo ole BST.
O na le atoatoa o le auala e oʻo atu foi i le 2's skateboard-style maa, e sili atu nai lo le maeʻa vaivai, ae o le Polestar reps ua seti le Öhlins i se tulaga faigata lona fitu, lea e ofoina atu ai se tulaga fou fou o le mautinoa pe a tuleia le 4650- pauna EV.i tulimanu .. Manatua o lenei taavale mamafa toeitiiti faaluaina le mamafa o le Mazda MX-5 Miata.
E ofoina atu foi e le Polestar se filifiliga i le va o le tolu vaega o le fesoasoani faʻafoe, tolu tulaga o le toe faʻafouina o le taofi ma se taʻaloga e faʻaleleia ai le tali atu o le throttle pe a tape le faʻatonuga eletise.Aemaise lava mo le faʻalauteleina o maketi mo taʻavale eletise, o le mafai ona faʻaleleia le faʻaogaina o le taʻavale ua sili atu ona taua i le taimi nei e oʻo lava i le Chevrolet Bolt ua vave ona paʻu.
O le BST o loʻo ofoina atu le faʻaogaina o nai isi taʻavale eletise e mafai ona fetaui.O le taofi malosi ma taofi e fa-piston Brembo e maua ai na'o le fa'atumauina o le taofi e fa'ataga ai le tulimanu fa'afuase'i, e ui o le filifili mo se tulaga fa'ata'ita'i fa'ata'ita'i i luga o le malo ma'a'a e maua ai se lagona fa'aoso fa'amalosi.
O le si'itia o le pedal taofi ma le fa'aogaina o le fa'avavevave regen e maua ai le fesiitaiga lelei o le mamafa, e ui lava e le mafai ona fa'afitia pe a mae'a sina taimi fa'alogo.E oo lava i le ESC i le faiga o taaloga, o le Polestar o loʻo faʻatulagaina ma le faʻamoemoeina o masini masaga e tuʻuina atu le malosi tele i uili pito i tua aʻo leʻi faʻaogaina uili pito i luma, ma aumaia le BST mai tulimanu i le taʻavale masani masani.
E tusa lava pe leai se setiina o le Öhlins i le tulaga sili ona malu, o le BST uma-eletise e mafai lava ona avea o se tagata faimalaga agaga mo tagata o loʻo nonofo i le taulaga e mafai ona fiafia i le vaneina o vanu i le taeao mai lea taimi i lea taimi.
O le maketi o taavale eletise e mautinoa lava o le a faʻaauau pea ona tuputupu aʻe mai le taimi nei seʻia oʻo i le taimi e oʻo mai ai Faʻataʻitaʻiga 3, 4, 5 ma 6 - e lua crossovers, se sedan mamalu ma se roadster.Ole averesi ole 247 maila ile vaeluagalemu ole a avea fo'i ma fa'ai'uga i fa'ai'uga a tagata fa'atau a'o le'i folafola mai e fa'ata'ita'iga i le lumana'i le umi atu ma le tele o fa'aaliga.
I le taimi nei, o le BST o se poloketi e faʻatatau i le faʻamaonia o taʻavale eletise e mafai ona malie.O se fe'au taua ona o le "ta'aloga mama" a le kamupani (o se tupe teu fa'atatau e avea o se moli taiala mo le kamupani), ae e iloa ai foi le tauvaga mai taavale e pei o le BMW i4 ma le Tesla Model 3 Performance.
O le mamanu matagofie o totonu o le Polestar e le mafai ona faʻanoanoa, ae o le faʻaopoopoina o elemene taʻaloga mo le fiafia e mafai ona avea ma se faʻaopoopoga faʻafeiloaʻi i le afifi: o se uili mafolafola i lalo, mo se faʻataʻitaʻiga, ae le naʻo le auro Öhlins harnesses ma nofoa maualuga.O lo'o tu'uina atu fo'i le lagolago a le Paketi Fa'atinoga.
O le fesili pe toafia tagata faʻatau o le a filifilia le afifi faʻataʻitaʻi fafo o loʻo tatala pea.E ui o lo'o fa'aogaina laina ta'avale e fa'ailoa ai le BST ma fa'amamafa ai le mea e seasea, ae o le fa'ailoga mata'utia e fa'afitia ai laina fa'aonaponei a Polestar.Pe o le seasea lava e ofo mai ai le tele o le apili e fa'amalieina ai le $75,500 o le fa'aulufaleina o le tau o le ta'avale eletise po'o ta'avale eletise?O le tali o le ioe, aua o BST uma e 47 mo Amerika ua uma ona faʻatau atu.
I lenei tau tau, o le BST tau na o le $7,000 itiiti ifo nai lo le faavae Porsche Taycan ma e tutusa ma le pito i luga BMW i4 M50, lea ei ai 536 horsepower ma teisi atu le tele.
Ae ui i lea, o le mamanu matagofie e sili atu ona lelei i luga o uili tetele ma paʻu maualalo.Fa'atusatusa i le Paketi Fa'atinoga, o le BST e ti'eti'e teisi i luga o auala gaoa ma le tele o le ta'avale a le tino, a'o le BST na'o le fa'amalieina itiiti e ofoina atu ai le malosi fa'atapula'a.E pei o le taʻavale faʻalogo lea na fausia muamua e Polestar mo Volvo, naʻo le eletise.
E pei lava o le taua, o le faʻafeagai lea o le laʻu taavale afi e tasi, lea e masani ona lagona e pei o le taʻavale ua lofituina e le tele o le afi e tasi e lafo i uili pito i luma.O le faʻaleleia atili e faʻaleleia atili ai le taʻavale.
I le avea ai o se faʻatusatusaga i nei mea e lua, o loʻo faia e Tesla se tasi-engine, tua-uili-faʻataʻitaʻiga Faʻataʻitaʻiga 3 lea e aloese ai mai soʻo se taʻavale i le igoa o le siʻusiʻu siʻusiʻu-e masalo o le taʻavale sili ona malie i le laina, ma e tusa ma le afa BST.Ae o le Fa'ata'ita'iga 3 e le o fa'atasi ma le auala fe'avea'i a Polestar e fa'aalia ai le gafatia o lana oloa fou.
O le BST Panoramic Roof o se mea e ofo ai - pe a mafaufau i le tau, masalo, ae o le taualuga lamolemole o le a sili atu le mamafa.Ae ui i lea, i lalo o le foliga o se BST, na mafai ai e le Polestar ona nana le mamafa o le vaieli 2, o se laasaga tele i luma i le faʻaogaina o taavale.Afai e mafai e le Polestar ona fausia se ta'avale eletise e pei o le BST e fa'avae i luga o le ofo sili ona taugofie, mafaufau pe o le a le lelei o le Precept ma le 02 Roadster concepts o le a galue o ni taavale gaosiga mulimuli.
I le taimi nei, o le BST o loʻo nofo i le pito i luga o le laina Polestar o se faʻataʻitaʻiga faʻapitoa poʻo le aʻe mauga faʻapitoa mo tagata faʻatau EV faʻamalosi e mananaʻo e sili atu le fiafia mai a latou taʻavale.
E saunia e Polestar se fale e nofo ai ma felauaiga, se'i avatua e Forbes Wheels ia oe lenei lipoti a le tagata muamua e ave taavale.E ui o Forbes Wheels e auai i nisi o taimi i mea gaosi oloa, o matou lipoti e tutoʻatasi, e le faʻaituau ma fuafuaina e tuʻuina atu i tagata faʻatau se vaaiga le faʻaituau o taʻavale uma matou te suʻeina.


Taimi meli: Tes-12-2022