nybanner

100mm uili pa'u solo

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

100mm uili pa'u solo

E mafai ona e ata, ae faʻatusatusa i nisi o tuuga Europa na matou faʻataʻitaʻiina - mai Bianchi, Storck ma Vaʻai - o le 720mm stem ma le 90mm Wilier 101X na lagona e toetoe lava o se seti enduro.O le 70.5-tikeri headphone tulimanu ma le 1,100mm wheelbase e maua ai foi le 101 se uliga mautu.
E le gata i lea, e na o le tasi le XT shifter i luga o le au, faʻaopoopo atili "trend" points i Wilier ma faʻaititia le mamafa (10.13 kg) i se tau faʻatauvaʻa.E o'o fo'i i ai se fa'amau tu'u sa'o i tua i le fa'ai'uga o le 142x12 asymmetrical chainstays mo le fa'asolo sa'o.
Fa'aleaganu'u ma le Di2 feso'ota'iga i totonu uaea ta'avale e fa'aaoga papatusi ta'iala mo le fa'agaioiga filemu ma e mafai ona fa'aputuina e galulue ma le pito lata mai o Shimano Side-Swing derailleur pito i luma.
E iai fo'i fale eseese e 12 e filifili mai ai, mai le XT fa'atasi ai ma uili Miche i le tupe fa'aalu Di2 XTR.E tautala i le faamuamua a Wilier e oʻo lava i le faʻataʻitaʻiga pito i luga o loʻo oʻo mai lava ma le fox 100 fork maualuga maualuga e pei o le faʻataʻitaʻiga autu ma la tatou faʻataʻitaʻiga, nai lo se tui fale gaosi oloa.
E ui o uili XT augatupulaga talu ai sa mamafa ma le tali mai, o le lomiga fou o le 8000-series, afifi i paʻu Maxxis Ikon 29 ma tau le iloa atu, e matua tauva i tulaga o le mamafa ma le saoasaoa itula.E mautinoa lava le taugata mo se ituaiga sili atu o XT-faʻapipiʻiina uila, ae o le "60-Ton Elastic Membrane" carbon frame o se mamanu lavelave lea e faʻaogaina ai paipa e eseese le lautele ma foliga e fetaui ma le tele o le fata uila.
O le faagaau pito i luga e vaelua i luma o le fata nofoa e sili ona vaapiapi e fai ai se puipui mama pito i luga i lalo o le mama nofoa, ae o le pito i lalo o le "fata" e vaeluaina i ni nofoa umi se lua.O le pito i lalo o le faagaau nofoa e sikuea ma mumu i fafo i le mea o loʻo faʻapipiʻi ai le fagu fagu, ma o le lautele 92mm pito i lalo e foliga mausali pe a faʻataʻatia.
O lona uiga na matou ofo i se faapuupuuga, pa'i ma'ai, pe a e togiina maso uma mai le tauau i le tamatamaivae i totonu o le faʻafefiloi, o loʻo i ai se lagona o le faʻaitiitia o le malosi.E ui o le ala o le 27.2mm seatpost wobbles fa'alelei le ola i totonu o le nofoa nofoa, e fa'atupu ai fo'i le fa'aoso fa'atiga pe a e taumafai e tu'u atu ni mea fa'apipi'i lapopo'a i si'i maualalo.O le i'uga na mata'ina le u'u mai o pa'u Ikon ma le lelei o nofoa, ae o le tu a'e i luga na lagona ai e Villiers le gaogao o ona vae i le a'ega papa.
O le la'ititi la'ititi o le fale ma fa'amaumau le taulimaina na atili fa'amagalo ai i ala fa'apitoa, ma o le Wilier 101X XT o se nofoaga manaia e i ai pe a matou le fa'aaogaina i lona malosi atoatoa.O lona “faafouina nei” e aogā foʻi iā te ia.
E te mana'o e maua ni ofo, fa'afouga ma mea na tutupu mai le BikeRadar ma lona fa'asalalau Our Media Ltd, o se kamupani fa'asalalau vave?


Taimi meli: Oke-19-2022