nybanner

Uili 100mm Castors

Talofa, sau e fa'atalanoa a matou oloa!

Uili 100mm Castors

O lenei tusiga e mai le lomiga o Novema 2014 o le Wired magazine.Avea oe ma tagata muamua e faitau tala lolomi a'o le'i tatalaina le WIRED i luga ole laiga ma maua le tele o anotusi faaopoopo ma se saofaga i luga ole laiga.
Ina ua fesili lona atalii e 10 tausaga le matua e uiga i le fausiaina o se taʻavale taʻavale i le latou togalaau, o Will Pemble, o se faufautua pulega ma le faʻavaeina o le web hosting company web.com, na ofo atu e fesoasoani.I le ono masina mulimuli ane, o le iʻuga o le 55m aʻoaʻoga e tusa ma le £ 2,000 lea, e tusa ai ma Pemble, na "laʻititi laʻititi".O le auala lenei e fau ai lau lava ta'avale ta'avale.
Manoa 12 x 1.7 m fa i le lua Tu 11 x 3 m fa i le fa, 5 dowels 40 mm x 10 mm, 400 Torx sikulima ma le ulu o le 100 mm, 40 taga sima 25 kilokalama taitasi
Fuafua lou ala Ina ia fuafua le ala o lau ta'avale ta'avale ma fuafua le maualuga o pou ma le umi o le ala e te mana'o e fau, e fautuaina e Pemble le NoLimits 2 roller coaster simulator.
Tanum au pou.Eli se pu pou i le 1.5 mita uma ile auala."E tatau ona tusa ma le tasi vaetolu o le maualuga o le koluma ma le 25 senitimita le lautele," o le tala lea a Pemble.'Oti pou i le lapopoa - manatua o le tasi vaetolu o le a i totonu o le eleele - ona tuu lea i totonu o pu ma faatumu i le sima.
Saunia taiala.Ave ni pu se lua i pito uma e lua o fusiua uaea taitasi, ona faaaoga lea o fao fafie e faapipii ai i luga o fata taitasi i se foliga T.
Fai ni pu se lua i paipa PVC taitasi – “ia mautinoa o loo tanumia mai fafo,” o le tala lea a Pemble.Ona vili lea i le pito o fusiua taitasi.
Su'e Toe fai le mea lea e fa'afeso'ota'i uma 30 cm i le paipa.O vaega ta'i 5m o le ala e fa'afeso'ota'i i le isi vaega o le ala e ala i le tu'uina o pine 40mm i totonu pito o le paipa PVC, ona vili lea ma vili i totonu e fa'apipi'i ai le fusiua i le so'oga.
Vaega sa'o sa'o Mo vaega sa'o o le ala, fa'afeso'ota'i se manoa umi fa-fa-lua i le va o fa'amau ta'itasi o lo'o fa'asolosolo i le laina ogatotonu o le ala.Fa'apipi'i uaea i fa'ailoga fa'ailoga e puipuia ai le ala mai le punou i lalo o le mamafa o le ta'avale a'o ui atu.
Fa'apipi'i Fa'amea i le Tu'uga Fa'a siu fa'amea i pito o le 610mm fa i le lua uili ma le mamao e 420mm i le va o laina ogatotonu o uili ta'itasi.Fa'avili isi fa'amea e lua i le ogatotonu o fa'amea e lua 270mm fa-i-lua.
Fa'ailo le fa'amalo o le matagi i le ogatotonu o uili 190mm 4 × 2 e lua ma fa'apipi'i pito o ta'avale ta'itasi i le uili 270mm 4×2 i tulimanu sa'o.E tatau ona pipii pito i luga o faagaau taitasi, faatasi ai ma uili uma e feoai i luga.Fa'amalo le plywood i fafo ma toe fai i tua.
Ina ia talosaga mo se nofoa taavale a tamaiti mo le taavale autu, vili le nofoa taavale tele i luga o le tulaga laupapa.Ina ia fa'apipi'i fa'atasiga uili, tu'u se fa'amauga a Susana i le va o le pito i luga o fa'apotopotoga ta'itasi ma le pito i lalo ole fa'avae o le ta'avale ma fa'aoga se fa'amau tele e nonoa fa'atasi ai i le ogatotonu.
Su'eina mo Crash Test Dummies “A e faia se galuega fa'apenei, e matua taua tele le fa'ata'ita'i muamua i le 200% o le uta masani,” o le fa'amamafaina lea e Pemble.“E le mafai ona ou ta’u atu ia te oe le tele o taga oneone na ou mate e faataitai ai le roller coaster, ae e mafai ona ou ta’u atu ia te oe e leai se tamaitiiti na afaina.”


Taimi meli: Oke-13-2022